Fast and Furious 8


Sursa Externa:


  • Pentru a evita ca filmul sa se intrerupa, va rugam apasati play apoi pauza pentru maxim 5-10 minute.
  • Daca nu se vede player-ul va rugam sa apasati Ctrl + F5 .
  • Pentru a viziona filmele va recomandam sa folositi Google Chrome sau Mozilla Firefox.
  • Daca apar erori sau intampinati probleme nu ezitati sa ne contactati accesand sectiunea de contact.
  • Pentru a putea viziona toate filmele trebuie sa aveti instalat Java.
- -
Fast and Furious 8

Fast and Furious 8 online subtitrat in romana

Fast and Furious 8

Filmul din seria Fast and Furious a aparut in cinematografe, Fast and Furious 8 sau The Fate of the Furious o sa apara si aici in cel mai scurt tip.

Dupa ce finalul partii a 7, Dom si Let au mers in luna de miere, Mia si Brian s-au retras ( Din cauza mortii lui Brian O’Conner ) iar restul echipei a fost exeronata de orice vina. Toti duc acum o viata normala.
Dar atunci cand apare o femeie misterioasa (Charlize Theron) toata echipa va fi supusa unor incercari greu de imaginat. Dom este sedus de Cipher (femeia misterioasa) sa intre in lumea interlopa, unde nu mai are scapare. Dom ajunge sa-i tradeze si pe cei mai buni prieteni ai lui.

Din Cuba ajungand pe strazile din New York si pana pe tărâmurile înghețate ale Mării Barenț, echipa de elita va bate tot globul pentru a opri un anarhist în planurile sale de a dezlănțui haosul asupra întregii lumi. Dar și pentru a-l aduce înapoi acasă pe cel care i-a făcut să devină o familie.

După Fast & Furious 7, unul din filmele care au ajuns cel mai rapid la 1 miliard de dolari încasări internaționale. Si cel de-al șaselea titlu cu cele mai mari încasări din istorie, vine cel mai nou capitol din cea mai populară și mai îndrăgită serie din toate timpurile: FURIOS ȘI IUTE 8.

FURIOS ȘI IUTE 8

În film, lui Vin Diesel i se alătură o distribuție stelară, formată din Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky și Kurt Russell. Alături de nou-venita Charlize Theron îi vom regăsi pe Scott Eastwood și pe multipremiata cu Oscar, Helen Mirren. Filmul e regizat de F. Gary Gray (Straight Outta Compton), și produs de Neal H. Moritz, Michael Fottrell și Vin Diesel.

Fast and Furious 8 rating: 696 out of 800 with 1400 ratings
Ce parere ai despre acest film? Acorda o nota filmului.
Echipa serialeplay.net © 2013-2018 Va pune la dispozitie seriale online si filme online
subtitrate in limba romana, pe care le puteti viziona gratis,
Incercam sa adaugam zilnic toate episoadele noi, Filme Online 2017
sunt adaugate pe servere ca Vk si FastUploud. ,
folie auto folie auto llumar polish faruri folie cladiri